Friday, September 9, 2011

UNTUK KUPU KUPU KECIK..HEHEHE...

Assalamualaikum,selamat malam..


Special for this person:sis yuyu zulaikha..

Dunia sekarang dah jauh terbabas..ape lagi manusia yang tak penah lari dari sifat hasad dengki,syaitoonss berwajah ceria..yela..manusia dah ikut jalan dia..berhasad dengki..fitnah sana sini..

Pantang celik mata tengok orang lebih sikit,ade benda buruk nak dicarik..ape hal??oke..sis yuyu..ingat!hehehehe..doa orang teranayai..insyaAllah dimakbul tuhan..

Banyakkan bersabar dan doa banyak2 kat TUHAN..Dia yang lebih tahu ape yg sis rasakan..jujur..even sy hanya baca ape yg "Geng Benci Sama Lo" dah post kat sis,tapi saya sendiri tak dapat bayangkan kalau benda tu kena kat kita sendiri kan?

Tapi ape pon..saya selutt u sis..sis bukanlah jenis orang yg cepat melenting atau naik angin even orang dah cakap macam macam kt sis,orang dah guna pakai picture sis untuk kepentingan sendiri..sis still bole berHEMAH ngan manusia macam nie..

Lastly:
Allah berhak menentukan apa yg akan terjadi pd seorang hambaNya..Setiap ketentuan Allah yg berlaku baginya adalah yg terbaik,walaupun kadang kadang yang datang tu berupa musibah..Tapi kita tak boleh tahu kebaikan apa yang terkandung dalam setiap takdir atau musibah kita tu..Semua kebaikkanya tetap akan menjadi rahsia ALLAH..

So..Sis yuyu,mungkin ade kebaikan yg terselindung di sebalik ape yg jadi kat sis sekarang..betol tak??hehehe..mungkin 4FLAT for this final..Aminn...oke..bai..


2 comments:

  1. semoga Allah menlindungi kita semua ye sayang :) hmmm.. terima kasih sangat untuk entry ni <3

    ReplyDelete

Thankz ya! sudi komen =)
satu kiss, muahhh!!!

 
© Copyright | All Right Reserved | Edit By SehijauBlogRA