Wednesday, October 26, 2011

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER




ASSALAMUALAIKUM, HAPPY DEEPAVALI KEPADA KAUM PAK HINDU...



BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER.


Masih baru dan mentah dalam dunia blog..dan belog merah jambu ni baru berusia 4 bulan. Masih bayi lagi..kenapa saya berblog ?? bukan semata mata nak mengejar follower, tapi untuk mendapatkan satu kepuasan dalam diri bila kata hati kita dapat diluahkan melalui satu penulisan dan dibaca oleh readers di alam maya ni..hohohoho..




Idola dalam dunia blog ?


IRENE NADIA MARCELLO..YUYU ZULAIKHA.. walau penulisan lebih kepada personal life, tapi setiap entri mereka berbeza dari yang lain..sempoi dan santai..macam SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI..

15 comments:

  1. aloooalooo.. terima kasih sayanggggg ^^ <3 semoga berjaya dalam dunia belog ya.. aminnn ^^

    ReplyDelete
  2. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

    ReplyDelete
  3. salam kenalan! dri segmen abg beng!

    ReplyDelete
  4. @ayu..
    welcome to my blog..
    salam kenal...

    ReplyDelete
  5. Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  6. hye im follow dear. singgah dari segmen yang sama. jom terjah blog saya pulak.

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. cantik blog merah jambu ni...

    nak jemput singgah blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. blog cerita2 pendek jer...

    ReplyDelete
  8. Salam kenal dari pjaz, dari segmen yang sama, pjaz singgah sambil follow ^___^

    ReplyDelete
  9. salam ziarah.dr segmen yg sama.
    ayu dh follo.jemput2 la singgah kat blog ayu pula^^

    ReplyDelete
  10. salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  11. Salam. Terjah dan follow, dari segmen bro Ben :)

    jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya
    http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  13. Thanks semua yg sudi follow dan terjah blog ni..salam kenal yupp !!!^_^

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :) Kalau ada masa terluang, jom jenguk blog kawan2 lain. ;

    # Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

    ReplyDelete

Thankz ya! sudi komen =)
satu kiss, muahhh!!!

 
© Copyright | All Right Reserved | Edit By SehijauBlogRA