Sunday, October 30, 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog...

Assalamualaikum..


Jom ramai ramai join segmen gabungan dua blogger otai ni..BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog...tak rugi...serius !!!






Persamaan antara dua blog ni :

  • Tuan blog nya yang otai dan sempoi.
  • Suka share ilmu tentang dunia blog ni..erti kata lain mereka ni tak kedekut dalam bab2 blog ni, even mereka ni dah famous amous, ok???
  • Selalu buat segmen untuk memeriahkan dunia kaki blogger ni..masyuk..^_^
  • Lastly,mereka berdua mempunyai persamaan di mana blog mereka mampu menarik minat saya untuk follow blog diaorang ni...hehehehe

Ermm..pendapat camne nak majukan dua2 blog ni :

Ermm..tak de pendapat yang bernas la nk bagi..rasa mcm dua dua blog ni dah ade kemajuan nya..hehehehe..mungkin? dua dua blog ni harus teruskan segmen segmen yg camni..sebab semua tahu, kaki blogger sah sah ramai yg join nya...caya lah..!!!!!

12 comments:

  1. betol tu..segmen diorg xsusah nak joint..hihihi

    salam kenalan...^_^ syieda datang dari blog abg BEN dan Lyssa... ^_^

    jom ke blog syieda :
    http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

    ReplyDelete
  2. shiema singgah dari segmen yang same. jom singgah dan follow belog shiema :)

    ReplyDelete
  3. terjah sni dri segmen yg sma fren! hepi blogging (^__^)v


    http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ReplyDelete
  4. Kita join segmen yang sama, yeah..Jejak kaki sini dengan riang gembira.. Hee, teruskan berblogging yaaa..All the best!

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yg sama..:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-lyssa-secret-antara.html

    ReplyDelete
  6. hye awk , sarah dtg serbu blog awk ;) (nada comel)

    http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ReplyDelete
  7. mereka mempunyai pembaca setia..susahkan nak dapat pembaca setia

    ReplyDelete
  8. ninie singgah dr segmen yg sama. salam perkenalan :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ninie follow blog ni ye :)

    ReplyDelete
  9. salam kenal..

    saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. @ IntanBerlian

    terima kasih..terjah blog dia jugak...

    ReplyDelete

Thankz ya! sudi komen =)
satu kiss, muahhh!!!

 
© Copyright | All Right Reserved | Edit By SehijauBlogRA