Wednesday, November 9, 2011

Hanya untuk esok..

Assalamualaikum..^_^..




Tajuk entri kali ni boleh di buat tajuk novel yang cintan cintun tu..hehehe..layan..bukan ape? hari ni harus dipaksa kepala otak untuk bertungkus lumus untuk final exam subjek STATISTIC esok..kira hari ni, HARI STATISTIC SEDUNIA.. dunia aku la..bukan dunia orang lain..!_! wa takut la...


Aku ni jenis budak yg cepat lupa..banyak sangat step nak kena ingat nya..habislah kalao sikap lupa tiba tiba datang menyerang bila aku tengah jawab exam esok...tak nak..tak mahu, tak mbohhh...!_!..


Kira nya hari ni dalam hidup aku hanya untuk esok..dari pagi ,petang berhenti taip entri jap,siang dan malam nanti khusus dan sangat special untuk STATISTIC jer...lepas tu relakss jap sebab ada jadual kosong sebelom paper final yg seterosnya..alamak aii..bole tensyen camnie....


Ermm..semoga Allah membuka jalan, hati dan mindaku waktu jawab exam nanti..Doakan aku..YA FATTAH YA A'LLIM..Yang Maha membuka jalan yang lurus, Yang Maha berilmu...kurniakanlah sedikit kepadaku kecergasanMu dan kebijaksanaanMu..agar mudah aku menjawab soalan peperiksaan nanti..AMIN..............



3 comments:

  1. amin amin ya rabbal alamin..gudluck ea :)

    ReplyDelete
  2. thank u yer..doakan yg terbaik..Aminn......

    ReplyDelete

Thankz ya! sudi komen =)
satu kiss, muahhh!!!

 
© Copyright | All Right Reserved | Edit By SehijauBlogRA