Wednesday, January 11, 2012

BEN ASHAARI: BLOGLIST FEB 2012


Assalamualaikum..


Akhirnya..blog saya terupdate jugak hari ni gara-gara segmen abg Ben Ashaari kita. Toce..toce..abg Ben..cayalah..sekurang-kurangnya blog saya masih hidup lagi sampai ke hari ni..hehehe..So..kalau nak join, boleh tengok syarat-syarat nya kat SINI


Kelebihan blog saya:

Ok..sebenarnya aku pun tak dapat kenalpasti apa kelebihan kat blog aku ni. Nak kata, blog aku cantik? cantik lagi blog kanak-kanak riang yang lain. Blog kemas? lagi la bukan kan. Mungkin hanya anda-anda yang di alam maya ni, yang sudi membaca blog naif saya ni yang tahu apa kelebihan di blog saya ni??? kan? kan?

Blog saya!!! setiap dari huruf yang anda baca dari blog ni, adalah detik kata hati saya yang saya sampaikan melalui penulisan..mungkin itu adalah kelebihan blog saya, blog saya tak pandai menipu, blog saya tak hipokrit...

8 comments:

  1. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA =)

    Done follow u & masukkan awk dlm Bloglist sy ^-~

    ReplyDelete
  2. berminat..jom tukar..dh letakkt bloglist..:D

    ReplyDelete
  3. hye....Sepul pun minat jg..hehe

    ReplyDelete
  4. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    kalau nak ni link blog sy.: http://www.jomkongsistory.com/

    ReplyDelete
  5. OK.. SY DAH MASUKKAN DALAM BLOGLIST... JOM FOLLOW BLOG SY.. TQ

    ReplyDelete
  6. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

    ReplyDelete
  7. Dah masuk dalam bloglist...:)

    follow here!

    ReplyDelete

Thankz ya! sudi komen =)
satu kiss, muahhh!!!

 
© Copyright | All Right Reserved | Edit By SehijauBlogRA