Friday, April 6, 2012

" Tired "

Assalamualaikum...

Awal class, relaks lagi,sebab turn aku untuk presentation dah lepas last week. Tenang..so,boleh buat kerja lain,bila kawan-kawan lain tengah present. Teruk? ya..teruk.

Bangun pagi, gosok gigi dan mandi. Pakai baju tangkap gambar muka tengah suci lagi.lalalalala~(nyanyi sambil ikut rentak lagu nyanyian tadika tu ya?)






muka suci bangun pagi :)


bertiga lebih baik :) ehh..silap.berempat lebih baik :) mana lagi sorang???




sempat lah aku bergambar, orang lain ketar-ketar suara kat depan duk present :) macam aku jugak ler..



~last: itu spec bukan aku punya, yang aku punya tersimpan kemas dalam bekas..aku budak berkaca mata..


tajuk macam tak de kena mengena pun kan? tak sebenarnya kita nak cakap, kita memang penat sangat hari ni,netball,test pengajian islam, jual kerongsang akak aku sampai laku pastu basuh jemur baju spuluh longgok!!!!!!

3 comments:

  1. blogwalking here! hai there ! :)

    ReplyDelete
  2. hi..!
    jom baca entry baru pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ziela-make-up-by-pka-rahim.html

    tq :)

    ReplyDelete
  3. muka suci ala2 tired la...hihi

    follower ke 205

    ReplyDelete

Thankz ya! sudi komen =)
satu kiss, muahhh!!!

 
© Copyright | All Right Reserved | Edit By SehijauBlogRA