Thursday, June 21, 2012

Ben Ashaari dan Saya

Assalamualaikum...



BEN ASHAARI DAN SAYA
Blog saya suka baca, blog yang santai. Bukan saya je yang suka baca orang lain pun sama kan ? blog yang tak bosan dan ade lawak lawak sikit cam blog kupukupu kecik.Saya juga lebih prefer pada blog yang banyak beri tutorial dan tips berblog. Mudah buat saya dan yang lain kan? Penulisan blog yang paling saya suka haruslah jatuh kepada blog Honeykoyuki dan jugak Pyka Rahmat atau lebih dikenali sebagai blog NINJA PAKAI TUDUNG.. best !
Senang cite, blog yang simple menjadi pilihan saya :-)

20 comments:

  1. semua blog2 tu saye layan.. btw salam kenl yerrr, jemput singgah baca entry

    ReplyDelete
  2. heee..betul tu..sy join jugak =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  3. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)

    nur follow sini.. #290

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  8. salam..wah suku jugak blog kupu2 kecik aka yuyu,hehe..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

    ReplyDelete
  9. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  10. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  11. salam saya Pun Join Segmen NI Jom singgah blog saya.. Layan Tutorial dan template ciptaan saya.
    Saya follow Awak.. salam kenal http://www.ads4afie.tk/

    ReplyDelete
  12. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  13. Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

    ReplyDelete
  14. Hola!! Dari segmen sama done follow u..

    JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  15. Salam dan slmt bersegmen :)
    dtg baca blog kesukaan kamo :)

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  16. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  17. datang dari segmen yang sama..
    done follow(296#),hit me back k!..

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  18. salam kenal..

    singgah dari segmen yang sama sambil follow :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  19. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  20. blog sy pulak???

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/lulus-dan-8-jam.html

    ReplyDelete

Thankz ya! sudi komen =)
satu kiss, muahhh!!!

 
© Copyright | All Right Reserved | Edit By SehijauBlogRA