Wednesday, September 5, 2012

Most important:)

Bila madam suruh copy notes kat whiteboards, benda paling penting buat aku masa tu, Spec. yes my spec@cermin mata datuk nenek, sebab penglihatan aku kabur macam mak mak orang. Chaaitt aku rasa, bila mana spec aku tertinggal dan apa yang orang lain dah setel salin notes kat depan, gua masih terhegeh hegeh menyalin kawan punya.

Arghhh! tension der! Bila ingat balik masa Financial Account, aku tekebil sengsorang sebab tak nampak apa madam tulis kat T Account kat kertas OHP dia tu :'( macam mane boleh lupa bawak spec ni? 

Nak nangis tiada guna, salah siapa kalau diri sendiri yang nyanyuk.
mata aku ori, mata aku tak boleh terima lens. Aku kisah ape orang kata pakai spec nampak macam mak orang. Aku dua puloh tahun lagi pun memang sah sah dah jadi mak orang. Kalau  tak anak dara tua la title aku dapat:) *mohon dijauhkan* hahahaha
hahh, baru boleh nampak lubang hidung orang besor besor kalau mata dah ade empat cam gituuu.Korang tulis tulisan halus macam cacing pun, InsyaAllah aku nampak dengan bantuan spec kecintaan aku.

Spec sangat memainkan peranan dalam hidup aku, u know :-)
Second,

Cik Bubu saya, jangan kata nama dia buruk. Bubu aku pemalu, sebab tu dia asyik pejam mata tak bukak bukak..Omel kan pipi dia? pink pink gitu:)
Bubu buat tidor malam saya lena. Empuk macam selembut softlan kasih sayang ibu..Hehehe.

Another one important thing for me, Bubu.
Hasil pemberian kawan terbaik saya. Thanks, Awak@A.B

3 comments:

  1. comelnya cik bubu awokk!! >.<
    nak peluk dan culik boleh? hehee..

    ReplyDelete
  2. Peluk boleh, nak culik tak boleh..hehehe:)

    ReplyDelete

Thankz ya! sudi komen =)
satu kiss, muahhh!!!

 
© Copyright | All Right Reserved | Edit By SehijauBlogRA