Tuesday, September 27, 2011

RAYA ALA ALA TAK EKSTRAVAGANZA...HOHOHO...

Assalamualaikum..selamat masih berhari raya~


Yang dah tak de feel nak raya,tak nak baca entri nie pun tak pe...saya begitu memahami...hehehe ^_^...


Kerana aku begitu memahami..kalau tak nak baca,boleh telek telek gamba kat bawah sampai juling bijik mata....




              objektif utama datang majlis:untuk makan, makan dan makan secara FREE....




                         Indahnya rupa paras gadis pingitan...*kalau nyampah boleh muntah sekarang*










       Kak Adda dan Kak Imah~kak????ohh..shitt..menyedari si penulis blog nie masih      muda..hohoho





Yuyu dan bella (bukan yuyu zulaikha,but yuyu for yuzlin ayuni,dua dua mek kelate)




Peace..no war...even still ade war lagi di dunia luar...




 Kami budak akaun yang cun lagi suke kira mengira...


 cecececehhhhh..pandang benda pe tu????




Ehh..ehh...ade adik Lady Gaga la kat gamba tu...@ fitri gaga...sangat sangat gila kan lady gaga...fanatik tegar....



 Alamak aiii..sopan nya fitri gaga bersimpuh malu mengambik gambar....



Aku..aina dan ieka...member mula mula kenal time Orientasi...
sorang dari marang kepok lekor..sorang dari perak sekupang....

2 comments:

  1. meriah nyer....best...;d.../salam kenal...;d

    ReplyDelete
  2. @Run Away

    salam..tak meriah sgt pun..biase biase jer..hohohoho...

    ReplyDelete

Thankz ya! sudi komen =)
satu kiss, muahhh!!!

 
© Copyright | All Right Reserved | Edit By SehijauBlogRA