Thursday, December 1, 2011

" SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret "

Assalamualaikum..^_^










Mesti ramai dah yang join segmen ni kan ? Tapi yang belom  join,jom lah.. boleh tambah kenalan kat dunia alam blog ni hehehe...




BLOG LYSSA SECRET : Sebenarnya saya baru je kenal dengan blog LYSSA ni, masa tu saya tengah goggle nak cari blog yang ada sediakan tutorial..Then, gedebuk keluar blog LYSSA nie..hehehehe...Saya suka blog dia nie sebab nya :



  • Owner nya comel dan masih muda seperti saya..hehehe..
  • Selalu share tips dan tutorial yang menarik
  • Blog dia kaler PINK  dan kemas !!! sejuk je mata memandang kalau terjah blog dia..
Bagi saya blog LYSSASECRET ni, blog yang boleh dijadikan contoh untuk newbie..memang tak jemu kalau masuk blog Lyssa nie..ape pun Lyssa Faizureen.. Happy 1st Anniversary untuk blog kamu yang Awesome nie..! Semoga terus maju dalam dunia blog !

JOM KLIK SINI !!! Awesome..Thankz....

17 comments:

  1. Dari segmen yg sama dan follow sini..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  2. Lyssa singgah sini . Wahh . Thnx dengan pendapat anda tu .. hehe .. dan Tengs jugak sebab sudi join Segmen dari Lyssa erk . Appriciate sgt ! <3

    ReplyDelete
  3. @Lyssa Faizureen
    Thanks lyssa sudi singgah sini..^_^ hehehe...

    ReplyDelete
  4. akak datang terjah sini dari segmen lyssa.. :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  5. datang dari segment yg sama ..
    sudah follow .. =)
    nice blog ..
    follow me back ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
    http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yang sama.. happy blogging dear!

    ReplyDelete
  8. salam kenal :)

    from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  9. @NadyaBubble
    salam kenal..thankz sudi singgah sini...

    ReplyDelete
  10. http://www.lyssasecret.com/search?updated-max=2011-12-01T20:34:00%2B08:00&max-results=1

    ReplyDelete
  11. http://www.lyssasecret.com/search?updated-max=2011-12-01T20:34:00%2B08:00&max-results=1

    ReplyDelete
  12. dr segmen same..da follow sini ^_^

    ReplyDelete
  13. hye dear...singgah n follow sini...jempot singgah n follow blog kite..

    ReplyDelete

Thankz ya! sudi komen =)
satu kiss, muahhh!!!

 
© Copyright | All Right Reserved | Edit By SehijauBlogRA