Thursday, March 1, 2012

SEGMEN BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012.

Assalamualaikum...




Jom klik banner atas tu kalau nak join.

Apa guna ada medium perantaraan macam blog ni kalau tak di kongsikan input-input yang berguna kan? Sharing is caring,kalau anda rasa blog ni layak untuk dijadikan hiasan dan bacaan di bloglist anda, jom kita buat tawaran sekarang.Hookey?? hehehe...


Bagi blogger baru dan follower yang masih ciput macam aku, nie lah peluang yang BEN ASHAARI dah bagi untuk kita promosikan blog kita sendiri. So,join lah ramai2 dan pakat2 lah buat tawaran yer..

19 comments:

  1. ye,berminat..da masukkan awak dlm bloglist..^^

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama saya?

    http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  3. yee.. saya bermint.. dh masukkn dlm bloglist.. thanks ye.. ^^ follow sini juga..

    ReplyDelete
  4. dya berminat..dh letak dah dlm blogslit..:D

    ReplyDelete
  5. sudi tukar link dgn aku? jom. http://aku-innocent.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. YA, SAYA BERSETUJU UNTUK TUKAR LINK DENGAN ANDA .. SALAM PERKENALAN :)

    ReplyDelete
  7. minat untuk tukar link ngan hana? :)
    http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/125ai-no-kotoba-ben-ashaari-bloglist.html

    ReplyDelete
  8. anda berminat utk bertukar link bersama sy??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  9. Salam~
    Anda berminat untuk menukar link bersama saya?
    http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  10. ok ini link sy

    pkaemerald.blogspot.com

    sy da senaraikan kamu dlm bloglist sy :)

    ReplyDelete
  11. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  12. SALAM,

    ANDA BERMINAT UNTUK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    http://kayyana85.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    Tq! Salam Perkenalan.

    ReplyDelete
  13. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA. ;)

    Thanks eh. Datang respon sini. Tukar link jom!

    ReplyDelete
  14. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    Link anda telah cik iena masukkn dlm blog list cik iena
    (^_~)

    ReplyDelete
  15. http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html
    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
    sy suda follow..n tinggal jejak sini

    ReplyDelete
  16. slm...


    'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'


    http://mamayana10.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-2012.html

    jika setuju.. blog anda akan ada dlm bloglist mama...;)

    ReplyDelete
  17. salam kenal

    'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'

    http://sharecrite.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  18. slm..

    follow u dr segmen yg sama
    http://comelstory.blogspot.com/2012/03/tajuk-ben-ashaari-dan-rakan-bogger.html

    ReplyDelete

Thankz ya! sudi komen =)
satu kiss, muahhh!!!

 
© Copyright | All Right Reserved | Edit By SehijauBlogRA