Monday, February 11, 2013

Sambut Aunty Baru

Masihkah kalian ingat pada entry "Pengantin Oren" dua bulan yang lalu. Ya, dua bulan yang lalu.

Dan entry ni jugak berbau agak lapuk sikit, lapuk berbau ke? pelik. Cite lama saya simpan buat perkasam, maka bila idea nak menaip tak juga kunjung tiba, saya dengan berbesar hati mengambil keputusan untuk menaip cite lama agar menjadi segar semula di blog omeyyy saya ni. Okay, saya gurau. jangan mengata, saya over, saya tahu.Muka sendiri selalu nak dipemeskan dulu, budak kecik atas tu pun dua kali lima je. Majlis sambut menantu ni buat kat rumah kita tau, sebab rumah to'ki kita dalam proses naik taraf jadi rumah lima bintang. Hahaha..so, kita orang sambut aunty baru lagi muda di rumah mak abah kita je, lupa plak..kita tak ade rumah sendiri lagi. Hehe..
Tu dia berbaju hitam, pengantin baru. Pengantin lama lah, lupa ke saya cakap tadi, cite ni dua bulan yang lepas punya.


Hahh, apa yang lain gambar saya yang first dengan yang ni??? tudung berubah wajahhhhhhh...mula mula sakai je nak pakai pashmina. Pashmina yang saya pakai tu terlalu tebal dan besar, saya kan kecik orang nya..memang tak selesa. Nak tahu kesahihan cerita di sebalik pertukaran tudung ni? haha..

Sedang enak saya duk makan nasi, shawl saya yang bapak besor tu telah menyapu mesra sambal belacan yang harum wangi nya. Ngeh..ngeh..maka terpaksalah saya tukar syria yang sangat lah selesa untuk di pakai.

Okayy, ni dah macam bukan entry sambut menantu dah ni. Entry promosikan tudung ke?


Lepas ayah cik kawen je, dua orang anak buah dia menyusul plak. Yang pasti bukan saya ler..
Akan di update ;) kalau sudi baca, jangan lupa terjah next entry ya?


Muaxhh, muaxhh ;D

0 comments:

Post a Comment

Thankz ya! sudi komen =)
satu kiss, muahhh!!!

 
© Copyright | All Right Reserved | Edit By SehijauBlogRA