Friday, March 22, 2013

Lepas tension, update entry :')Saya tak penah rasa nak kacau hidup orang. Tapi dia boleh rasa saya ni berdendam dengan dia. Dendam sebab apa ya? sebab cinta tak kesampaian atau apakah? please. please. Saya bukan pelakon cerekarama yang dendam dengan orang sebab benda yang leceh.
Saya akui, saya bukan dalam kalangan orang yang baik budi bahasa nya. Tapi kalau orang tak kacau hidup saya, perlu ke saya membazir masa yang tuhan dah tentukan untuk saya buat benda yang lebih baik dari berdendam dengan orang yang tak penting.Benda yang jadik masa zaman muda semester 1 dan 2 tu tak penting ye awak, awak. TAK PENTING !


Jangan ganggu, jangan kacau hidup saya. Nak dendam buat apa, kalau kau tak penting. Nak marah sebab apa kalau kau bukan siapa siapa untuk aku?p/s : Phone saya tak terima mesej orang pelik. Harap maklum. SILA TERASA.

Kan ada plak orang lain yang terasa. Susah dunia putar belit ni.Maaf terkasar bicara, tapi hati saya semak sebab benda bukan cerdik. Saya datang kolej nak belajar, bukan nak kejar jantan. Saya datang kolej nak belajar, bukan nak cari musuh. Sekian terima kasih.


1 comments:

Thankz ya! sudi komen =)
satu kiss, muahhh!!!

 
© Copyright | All Right Reserved | Edit By SehijauBlogRA