Tuesday, December 31, 2013

All About 2013

Assalamualaikum..



Tak sangka 2013 dah nak berakhir, betul tak sangka sebab rasa macam cepat sangat masa tu berjalan. Macam macam jadi dalam hidup saya ni.Semua benda happy, sedih, kecewa semua saya rasa..alaa..setahun ni kan lama, macam macam boleh jadi kan ~



#throwback 


Saya rasa banyak sangat memori kepala ni yang perlu saya upgrade :) nak nak 2013 ni adalah tahun terakhir saya bergelar pelajar diploma perakaunan. Serius..banyak sangat kenangan dengan kawan-kawan. Mesti saya rindu semua T_T....




Tak silap saya, ni gambar sebelum class Taxation. Last class before final exam. Ingat Taxation, ingat my lovely lecturer Madam Farihin. Mula mula kenal madam ni masa sem 1, sangatlah garang orang nya and apa yang dia ajar tak pernah nak masuk dalam kepala otak saya ni sebab terlalu takutkan dia..hahaha..tapi siapa tahu, rupa rupanya dia lah madam paling sporting, kelakar and baik saya pernah ada..tapi tak bermaksud madam saya yang lain tak sporting and baik kan..cuma madam Farihin ni lain sket..hehehe..kitaorang suka lepak bilik dia, sebab dia suka gosip gosip (nasihat berguna) kat kami..lepastu suka bagi kitaorang makan coklat lah, makan tu lah makan ni lah...hahaha..sangat pemurah...and suka berborak tak henti henti -_-'..hahaha..nak cerita pasal madam saya sorang ni memang takkan habis...



Futsal time =)


antara kenangan yang paling sweet tahun ni =) Ya Allah, saya happy punya kawan seperti mereka.
(Ana, Adda, Imah, Mimie,Umi,Mai,Yuyu,Cik Wan, Miza, Wawa and kak Zila)
and semua boboy dalam gambar..ekekeke...jangan marah aku tak tulis nama korang tau..nama semua hebat hebat, tak mampu nak taip belaka..
Terutamanya, Azan..hahhh..special kau aku tulis..sebab Azan ni antara yang paling rapat lah..dia ni jenis macam budak sket..Kuat mengusik, selalu lah kacau saya sampai nangis..tapi kalau lapar ke nak mintak tolong apa apa ke, dia je lah yang sudi tolong, lagipun dia jenis muka tak malu..dia selalu kata tak de orang lain yang boleh faham perangai saya yang kuat melenting ni selain dia..lepastu dia lah manusia yang paling sedap mulut kalau bab bab kutuk saya ni..pernah lah gaduh dengan dia pasal dia ada update tweet yang betul betul buat saya rasa sakit hati, dalam dua tiga hari gak tak bercakap..masa tu macam awkward gila, sebab kalau tak, memang 24 jam je
gaduh dengan dia..hahaha..Azan bengong..hehehe...lama-lama berbaik gak,sebab kena jugak bercakap dengan dia, kalau tak..tak de orang yang boleh tolong beli nasi kukus kalau time saya lapar..ana kan?kan?adda kan? hahaha....emm..kalau nak cite pasal budak Azan ni pun, memang takkan habis..



masa ni pun best..ramai ramai konvo pegi kenduri rumah kakak Adda yang muka macam Diana Amir tu..satu class pegi, macam Adda plak yang kawin -_-'



Picnic time =) masa ni tengah final exam, gap lama sooo...plan lah nak gi picnic ramai ramai kat Panching :)


Last dating dengan mereka. Habis je hantar and present report terus pergi berjimba dekat Teluk Chempedak..

Ni antara moments 2013 saya sebagai seorang pelajar Kolej Profesional Mara Indera Mahkota dengan kawan kawan yang paling saya sayang..

Panjang je rasa entry ni..hahhh..ni baru sket..tak update lagi pasal dating dengan kawan kawan Al Attas..akan saya update, mana boleh lupa teman teman sekolah menengah dunia akhirat saya tu..nak update sekaligus mau tak jenuh orang nak membaca kan..hahaha...



Syukur ya Allah, atas segala rasa bahagia yang datang dalam hidup saya untuk tahun ni. Semoga tahun 2014 akan memberi saya seribu lagi kenangan yang tak boleh saya pupuskan. Mereka anugerah dalam hidup saya :D


Saya sayang nak tinggal 2013 ni, seriuusssss.....cuma saya tak sabar nak tunggu hari esok,1 Januari 2014...

3 comments:

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thankz ya! sudi komen =)
satu kiss, muahhh!!!

 
© Copyright | All Right Reserved | Edit By SehijauBlogRA