Sunday, August 25, 2013

Al-Attas D'Hearty Gathering -PART 2.

Assalamualaikum.hye :)



Part 2.

**sambungan part 1**

aku rasa tahun ni memang tahun HIDUP AL-ATTAS ! sebab dalam masa seminggu ni banyak betul majlis yang melibatkan kami-kami semua untuk bersua muka selalu.




sempat lagi hajar curi Bika Ilwanie. Bukan setakat bergambar dengan Bika, dia siap bawak balik rumah lagi. mentang mentanglah Bika tu tak laku, tak de orang nak makan. hehehehe...



masa ni, tengah siap siap nak kemas balik. masa yang ada jangan  disia-sia kan. selagi boleh bergambar, kita snappppp biar sampai memory full.kahkahkahkah :P



ni lah pempuan, orang lelaki sibuk berkemas, dia sibuk duk bergambar. yang aku plak tak lepas lepas ayam bakar kat tangan.bukan ape, kang abis plak kena bantai dengan orang lain.mihmihmih.



kami:) tak semua yang ada. Tapi tetap happy. Inshaa Allah, kita buat lagi gathering camni, kali ni kasi semua ada. tau? tau? semoga Allah kekalkan ukhwah kami :)
selamanya Al-Attas di hatiku.



dah habis bbq, sambung beraya. my home :) thanks uolsss sudi singgah beraya kat rumah aku sebelum semua balik. terharu :') kenapa la semua tak de masa ni?? Ena plak baru sampai, sempatlah jumpa ramai-ramai kan? nasib baik.



harap sangat boleh jumpa macam ni lagi lain masa. 

cukuplah Allah di hatiku,
rasulullah di jiwaku,
mak abah di dalam doaku,
sahabat -sahabat Al Attas di ingatan ku :D




3 comments:

  1. bikaaa..lama sangat xnmpk benda tu..last makan time sk rendah dulu je >.<

    ReplyDelete

Thankz ya! sudi komen =)
satu kiss, muahhh!!!

 
© Copyright | All Right Reserved | Edit By SehijauBlogRA